Menopausa

La menopausa es defineix com el cessament permanent de la menstruació. La menopausa no és només la desaparició de la regla, té correlacions fisiològiques amb la declinació de la secreció d’estrògens per la pèrdua de la funció fol·licular.

La menopausa és un conjunt de processos que pateix la dona arran que l’ovari cessi de produir hormones sexuals, la qual cosa comportarà que la dona visqui un hipoestrogenisme (baixada significativa dels nivells d’estrògens).

Aquests canvis comporten l’aparició d’una sèrie de fenòmens com les sufocacions, alteracions del somni, estats ansiosos i/o depressius, sequetat de pell i mucoses, descens del desig sexual o osteoporosi, entre daltres.

No hi ha 2 menopauses iguals, com no hi ha 2 dones iguals. Per aquest motiu oferim una atenció personalitzada a cada pacient i, si ho precisa, s’instauren tractaments.

A més de seguir els controls adequats, realitzats a la consulta per part dels professionals ginecòlegs de la mateixa, intentem que la pacient tingui la màxima qualitat de vida i, avui en dia, la medicina pot ajudar-nos a aquest objectiu.

Com a novetat, el Dr. Ripoll opera tractaments de menopausa i d’incontinència d’orina a través de làser.

Al teu costat durant tot l'embaràs

Viu una experiència inoblidable!

El control mèdic que necessites

Tenim cura de la teva salut íntima

Estudis i tractament de la fertilitat per a parelles

T'acompanyem en el procés de canvis del teu cos

La solució per evitar embarassos no desitjats

La tècnica que ens permet observar l'interior de l'úter