Clínica d’Obstetrícia a Barcelona

A la Clínica Ripoll treballem i ens preocupem per a que en el teu embaràs no hi hagi cap contratemps i amb el resultat que desitges: ser mare d’un nadó sa.

Apliquem tècniques de diagnòstic prenatal en el tractament fetal i en el tractament de les patologies que puguin afectar-te.

Realitzem tots els controls i proves relacionades amb l’embaràs per part de l’equip mèdic, que a més també és el que t’atendrà en el part, que s’assisteix a l’Hospital Quirón-Pilar, l’Hospital Quirón-Teknon, l’Hospital de Barcelona, la Clínica del Remei i la Clínica Diagonal. Aquesta està dotada de les infraestructures necessàries per a la correcta assistència dels parts, així com d’un equip de llevadores altament qualificades, unitat de vigilància intensiva neonatal, sales de parts i quiròfans completament equipats o banc de sang, entre d’altres serveis.

A la Clínica Ripoll totes les sales d’exploració estan dotades d’un ecògraf i del material necessari pels controls habituals de la gestació. La clínica disposa de l’última tecnologia en l’especialitat amb el Voluson E10 BT18 i el Làser vaginal Milta-Gynéco.

La nostra clínica a Barcelona també disposa de cardiotocògrafs per a monitoratges materno-fetals i hi ha un ecògraf d’última generació per a la realització de les ecografies morfològiques, puncions d’amniocentesis precoç i tota exploració ecogràfica complexa que es requereixi.

1
2
I0000004_opt

Les sales on estan situats els ecògrafs estan dotades de pantalles planes, de manera que la pacient i el seu acompanyant poden seguir, en tot moment, l’exploració que el doctor està realitzant.

En paral·lel, posem especial atenció als casos d’embaràs de risc, disposant del avanços en medicina fetal, on el fetus passa a ser un pacient amb entitat pròpia, per a tenir-te en tot moment sota vigilància i control.

En el camp del diagnòstic prenatal tenim les últimes tecnologies com l’ecografia obstètrica HD Live Silhouette / HD Live Studio, una ecografia en alta definición 5D en temps real que permet observar el fetus en moviment. Si ho desitges, existeix la possibilitat d’obtenir un USB amb l’enregistrament de l’ecografia, enviar-te-la al teu correu electrònic i / o obtenir imatges impreses.

També, en cas de desitjar-ho, es pot procedir a la conservació de cèl·lules mare de la sang del cordó del nounat.

Com a novetat, posem a disposició de les pacients que ho desitgin un tractament làser de cicatrius post-part.

Al teu costat durant tot l'embaràs

Viu una experiència inoblidable!

El control mèdic que necessites

Tenim cura de la teva salut íntima

Estudis i tractament de la fertilitat per a parelles

T'acompanyem en el procés de canvis del teu cos

La solució per evitar embarassos no desitjats

La tècnica que ens permet observar l'interior de l'úter