Clínica de ginecologia a Barcelona

Ginecologia significa literalment ciència de la dona i en medicina fa referència a l’especialitat mèdica i quirúrgica que tracta les malalties del sistema reproductor femení (úter, vagina i ovaris).

A la Clínica Ripoll disposem dels mitjans humans i materials per a la realització de les revisions ginecològiques periòdiques, així com del diagnòstic i tractament de la patologia ginecològica i mamària, tant benigna com maligna.

Gràcies a una sèrie d’avanços tècnics (com la citologia cervicovaginal, l’ecografia, la histeroscòpia, etc.), així com mèdics (com l’anticoncepció, l’estudi i tractament de la menopausa, etc.), s’ha aconseguit la prevenció i el diagnòstic precoç de moltes de les malalties ginecològiques juntament amb la patologia de les mames.

A més, amb la millora en l’assistència de les gestacions i dels parts s’ha aconseguit que l’esperança de vida i la qualitat de la mateixa hagi millorat de forma espectacular a la dona actual.

Pel que fa a la cirurgia, si aquesta és necessària, és realitzada pels professionals del propi centre. Com a novetat la clínica ha incorporat el Laser Milta-Gynéco, un “soft làser” d’última generació, per al tractament de la incontinència d’orina, la sequedat vaginal en la menopausa, la inflamació per causa d’infeccions, la cicatrització postepisiotomía i postoperatòria,…

Al teu costat durant tot l'embaràs

Viu una experiència inoblidable!

El control mèdic que necessites

Tenim cura de la teva salut íntima

Estudis i tractament de la fertilitat per a parelles

T'acompanyem en el procés de canvis del teu cos

La solució per evitar embarassos no desitjats

La tècnica que ens permet observar l'interior de l'úter