LA CLÍNICA

La Clínica Ripoll és un centre clínic especialitzat en ginecologia i obstetrícia a Barcelona. Fundada l’any 1928, tres generacions de ginecòlegs han cuidat la salut de milers de dones amb l’objectiu d’oferir-les un tracte totalment personalitzat per a garantir el seu benestar.

 

Disposem d’un equip humà altament especialitzat i d’una aparatologia innovadora que ens permeten oferir un ampli ventall de serveis per a la cura integral de salut íntima de la dona: revisions ginecològiques periòdiques, embaràs, tot tipus de cirurgies ginecològiques, laparoscòpia i histeroscòpia, tractament de l’esterilitat, cirurgia benigna i maligna de la mama, tractament del sòl pèlvic, control de la menopausa o vacunes del papil·loma, entre d’altres.

 

Oferim un tracte totalment personalitzat que ens fa únics. Creem un clima de confiança amb la pacient per a que estigui a gust.

ESTÀS EN BONES MANS!

EL TEU BENESTAR, LA NOSTRA PRIORITAT

Tractament integral de la teva salut íntima

Ginecologia significa literalment ciència de la dona i en medicina. Fa referència a l’especialitat mèdica i quirúrgica que tracta les malalties del sistema reproductor femení (úter, vagina i ovaris).

A la Clínica Ripoll disposem dels mitjans humans i materials per a la realització de les revisions ginecològiques periòdiques, així com del diagnòstic i tractament de la patologia ginecològica i mamària, tant benigna com maligna.

Gràcies a una sèrie d’avanços tecnològics (com la citologia cervicovaginal, l’ecografia, la Histeroscòpia, etc.), així com mèdics (com l’anticoncepció, estudi i tractament de la menopausa, etc.) s’ha aconseguit la prevenció i el diagnòstic precoç de moltes de les malalties ginecològiques, juntament amb la patologia de les mames.

A més, amb la millora en l’assistència de les gestacions i els parts s’ha aconseguit que l’esperança de vida i la qualitat de la mateixa hagi millorat de forma espectacular en la dona actual.

Pel que fa a la cirurgia, si aquesta és necessària, és realitzada pels professionals del propi centre.

Des del primer moment que saps que estàs embarassada només et preocupa la salut del teu nadó.  És un moment molt dolç però alhora, desconegut. Tot és nou i vols que surti bé. A la nostra clínica estem amb tu durant tot el procés, sempre controlada pel mateix especialista: des de la primera revisió ginecològica, ecografies 2D i 4D, les revisions periòdiques, fins a l’assistència al part i, si ho desitges, el tractament del sol pèlvic posterior al part.

 

Última aparatologia en ecografies

A la nostra clínica realitzem ecografies 4D d’alta qualitat on es pot observar el fetus en tres dimensions i en moviment en temps real. És un moment molt emotiu, la millor opció per incrementar el vincle efectiu entre els pares i el futur fill.

Recorda aquest gran moment quan i on vulguis. A més, a la Clínica Ripoll t’entreguem un USB amb fotografies i la gravació de l’ecografia 4D per a que tota la família pugui veure el futur bebè.

A la nostra clínica també oferim serveis de cirurgia general i digestologia davant qualsevol dolència, amb els últims avenços en cirurgia convencional i laparoscòpia. En paral·lel, disposem d’un servei d’urgències quirúrgiques.

Per poder oferir un diagnòstic més àgil, disposem d’un servei de laboratori propi que ens permet realitzar anàlisis i disposar dels resultats en un curt període de temps.